ARGËTIM

5 gjërat që nuk duhet t’i bëni në takimin tuaj të parë

Tashmë e keni rregulluar pjesën e takimit, keni gjetur se çfarë do të vishni dhe keni menduar se çfarë të diskutoni që të mos shkoni atje dhe…të shikoni njëri-tjetrin. Megjithatë, duhet pasur parasysh se ka disa gjëra që nuk duhet t’i bëni në takimin tuaj të parë.

Mos vazhdoni të flisni për veten tuaj

Kjo është një JO e madhe! Një person që vazhdimisht flet për veten e tij nuk është kurrë tërheqës. Prandaj, gjeni kohë për ta pyetur atë për gjëra për jetën e tij. Mbani një ekuilibër dhe ndajini të dyja gjërat me veten.

Mos pi shumë

Një grua e dehur nuk është kurrë e lezetshme…

Mos filloni të flisni për ish-in tuaj

Përmendja e emrit të tij ose tregimi i një incidenti shkurtimisht është në rregull, por ta bëni ish-in tuaj temë kryesore të diskutimeve tuaja është e lodhshme dhe mund ta largojë atë.

Mos u vono

Të mos jesh në kohë pa një justifikim të mirë për këtë, është një reflektim i drejtpërdrejtë se sa shumë kujdesesh për kohën e këtij personi.

Mos e ndërprisni kur ai flet

Të ndërpresësh dikë ndërkohë që ai flet është e vrazhdë në çdo rast. Tregojini atij se jeni të interesuar për atë që ai thotë dhe dëgjoni me kujdes. Ai do ta vlerësojë atë.  /Tetovarja.Com

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Back to top button
Close
Close