KURIOZITETE

Funksionon 100 përqind, kjo metodë do t’ju ndihmojë të hiqni dorë nga duhani.

Më këtë metodë, shumë kanë luftuar kundër pirjes së duhanit. Si të veproni? Thithni pak tym dhe ngrini kokën sa më lart dhe më pas “përtypni” tymin. Bëjeni këtë tre herë dhe do të keni një erë të pakëndshme dhe më pas dhe të përziera në gojë. Përsëriteni këtë proces 10 deri në 15 herë.

Bëjeni këtë sa herë doni të pini duhan. Pas tre ditësh, do të keni përshtypjen se sapo keni filluar të pini duhan: sapo të thithni tymin, do të filloni të kolliteni. Pirja e duhanit nuk do t’ju japë më kënaqësi dhe së shpejti do ta largoni këtë zakon. Shumë njerëz që kanë provuar të njëjtën teknikë, e kanë lënë duhanin./abcnews

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close