Rajoni

I lumtur që Dritan Abazovic është nga sot kryeministri i Malit të Zi🇲🇪 Kush do ta kishte besuar dot deri dje, se Ballkani me 6 shtete do të kishte 3 kryeministra shqiptarë😍

I lumtur që Dritan Abazovic është nga sot kryeministri i Malit të Zi🇲🇪 Kush do ta kishte besuar dot deri dje, se Ballkani me 6 shtete do të kishte 3 kryeministra shqiptarë😍 Na takon neve të japim provën si ndërtues të mirë urash për paqe mes të gjithëve dhe mirëqenie për të gjithë😊 Urime dhe sukses Dritanit, për Malin e Zi e për krejt rajonin tonë🙏❤️

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close