KURIOZITETE

Nëse partneri bën një nga këto 10 gjëra, ai mund t’ju ketë tradhtuar

Kur një burrë tradhton gruan ose të dashurën e tij, ai rrallë do ta pranojë ose të shprehë pendesë. Kur zbulohet një mashtrim, ai do të përpiqet të dalë nga situata, të gjejë një justifikim për veprimet e tij ose të përpiqet t’ju bindë se keni keqkuptuar diçka.

Ka fraza që një numër i madh meshkujsh i përdorin kur duan të mbulojnë veprimet e tyre të këqija, me shpresën se do të qëndrojnë me partneren dhe do të vazhdojnë të bëjnë një jetë të dyfishtë. Këto janë më të zakonshmet prej tyre:

“Mungesa juaj e besimit shkatërron marrëdhënien tonë”

Nuk është mosbesimi juaj ai që shkatërron marrëdhënien tuaj, por pabesia e tij.

“Ti i hamendëson të gjitha”

Nëse keni prova konkrete, mos lejoni që ato t’ju bindin se keni keqkuptuar diçka.

“Ne thjesht korrespondonim rastësisht”

Edhe nëse nuk ka pasur takim apo seks, vetëm fakti që ai po takohet me një vajzë tjetër pa dijeninë tuaj është arsye e mjaftueshme për t’u zemëruar. Mashtrimi nuk është vetëm marrëdhënie seksuale. Të mendosh për një person tjetër dhe të kultivosh ndjenja ndaj tij është gjithashtu një mashtrim në një farë mënyre.

“Nuk doja të të lëndoja”

Kjo madje mund të jetë e vërtetë. Megjithatë, mund të tregojë se mashkulli është egocentrik, domethënë që në atë moment ka menduar vetëm për nevojat e tij dhe jo për ndjenjat tuaja. Ai nuk donte të të lëndonte, por të kënaqte veten, gjë që në asnjë mënyrë nuk e zvogëlon faktin që veprimet e tij janë të këqija.

“Ajo nuk do të thotë asgjë për mua”

Nuk duhet të keni ndjenja që ai person të ketë një marrëdhënie me dikë. Prandaj, kjo mund të jetë e vërtetë, por nuk e pakëson faktin se hyrja në një marrëdhënie intime me një person tjetër është një mashtrim.

“Nuk dua të të humb”

Mund të jetë e vërtetë. Ndoshta ai ka vërtet ndjenja për ju, por a janë ato ndjenja vërtet kaq të forta kur ai e lejoi veten të tradhtonte?

“Ishte vetëm një herë”

Një frazë shumë e zakonshme me të cilën një tradhtar dëshiron të thotë se ka ndodhur një herë dhe nuk do të ndodhë kurrë. Megjithatë, kini parasysh se nëse e falni tradhtinë dhe shpëton pa asnjë pasojë për marrëdhënien tuaj, nuk do të hezitojë të bëjë sërish të njëjtin veprim.

“Nuk do të ndodhë më”

Është e lehtë të thuash një gjë të tillë, por nuk është e lehtë të mbash një premtim. Mbani në mend se një burrë që tradhtoi një herë mund ta bëjë përsëri.

“Gjërat nuk janë ashtu siç duken”

Mashtrimi është mashtrim. Përsëri, nëse keni prova konkrete ose informacione nga njerëz të besueshëm, mos lejoni që sytë e tij të përlotur t’ju bindin të mendoni.

“Unë kam ndryshuar”

Nëse është një djalë që tashmë ju ka tradhtuar dhe ju e keni lënë për shkak të kësaj, ndoshta ai me të vërtetë mendoi më mirë për veprimet e tij dhe kuptoi se kishte bërë diçka të gabuar. Megjithatë, nuk ka asnjë garanci se kjo nuk do të ndodhë më.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close