TEKNOLOGJI

Prodhuesi i pavarur gjerman i automjeteve elektrike të baterive, Next.e.GO Mobile SE, shpall Partneritet Global me Sensacionin e Futbollit Brazilian, Neymar Jr.

Neymar Jr. bëhet ambasadori global i markës e.GO Mobile.
Partneriteti, i quajtur ‘Green On and Off-the-Pitch’, nënvizon fokusin e e.GO Mobile në drejtimin e lëvizshmërisë vërtet të qëndrueshme dhe pa emetim anembanë globit.
Neymar Jr. do të zbulojë modelin e kompanisë 2022, e.wave X, në një event ekskluziv më 05 maj në Berlin, Gjermani.
e.GO Mobile do të bashkëpunojë gjithashtu në një sërë nismash për të trajtuar elektromobilitetin dhe rritjen ekonomike në Brazil.

Neymar Jr. do të zbulojë linjën e kompanisë 2022 – të quajtur e.wave X – më 05 maj në një ngjarje ekskluzive në Berlin, Gjermani.

“Jam shumë i lumtur që mund të filloj këtë partneritet me e.GO Mobile, duke mbështetur përpjekjet e tyre globale për elektromobilitet të qëndrueshëm. e.GO Mobile është një markë shumë inovative, që ndërton makina elektrike që nuk janë vetëm unike dhe argëtuese për t’u drejtuar. , por edhe vërtet i qëndrueshëm. Unë kam lindur dhe jam rritur në një vend me trafik të rënduar urban, kështu që ndikimi pozitiv mjedisor dhe ekonomik i elektromobilitetit është i madh”, tha Neymar Jr. /Tetovarja.Com

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close