TEKNOLOGJI

Samsung bën një surprizë për miliona telefona inteligjentë Galaxy

Samsung ka bërë një përmirësim të fuqishëm për smartfonët e tij më të mirë Galaxy.

Telefonat inteligjentë Galaxy tani kanë një armë sekrete kur bëhet fjalë për kapjen e cilësisë më të mirë të fotografive dhe përmirësimi më i fundit falas i Samsung premton të japë rezultate edhe më të mira.

Kjo armë sekrete është aplikacioni Expert RAW i Samsung, i cili mundëson që aparatet e përputhshëm të xhirojnë në një format me cilësi më të lartë të ngjashëm me veçorinë ProRAW të Apple, të prezantuar me iPhone 12 Pro.

Sipas Forbes, në përmirësimin e Expert RAW në versionin 1.0.01, Samsung premton qartësi të shtuar në dritë ekstreme të ulët, e cila është një nga fushat kryesore ku shkrepja në format të papërpunuar ka avantazhe të rëndësishme. Aplikacioni ofron gjithashtu një sërë kontrollesh të avancuara të kamerës, si cilësimet ISO dhe shpejtësinë e diafragmës, duke e sjellë këtë funksionalitet në të gjitha lentet e kamerës së telefonit.

Xhirimi në modalitetin e papërpunuar nuk është për të gjithë. Ndërsa është në gjendje të japë cilësi shumë më të lartë të imazhit, ai gjithashtu krijon skedarë imazhi shumë më të mëdhenj që do të duhet të përpunohen përpara se të mund të ndahen. Megjithatë, është përshtatshmëria e tyre për redaktim që u jep skedarëve të papërpunuar forcën e tyre më të madhe, duke ju lejuar të arrini detajet më të mira së bashku me shumë më tepër kontroll mbi dritën dhe hijen sesa do të ishte i disponueshëm me një skedar standard jpeg.

Të gjitha modelet Galaxy S22 do të punojnë me Expert RAW si dhe me Galaxy S21 Ultra, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Fold 2 dhe Galaxy Note 20 Ultra. Pronarët e pajisjeve të Samsung mund ta shkarkojnë aplikacionin nga Galaxy Store tani. /Tetovarja.Com

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Back to top button
Close
Close