Bota

Tek ky vend europian do të filloje lufta e tretë botërore.

Sipas ekspertit ushtarak Konstantin Sivkov pas analizes dhe vendimit të udhëheqësve të NATO`s. Ku shumica e botës kan syt kah Ukraina dhe duke pritur se atje mund te nisë lufta e tretë botërore.

Por ekspertët ushtarak Rus thonë qe mundesia më e madhe është që në Finland të filloje lufta e tretë botërore. Tetovarja.Com

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close