Bota

Tensione në Egje, Turqia “breshëri” fluturimesh në 6 ishuj grekë

Një valë e re fluturimesh mbi ishujt grek është avancuar nga turqit mëngjesin e së mërkurës.

Dy F-16 turq , të cilët hynë në radarët e Athinës pa leje, shkelën hapësirën ajrore kombëtare greke dhe fluturuan mbi Arki , Lipsi , Agathonisi , Samos , Fourni dhe Oinousses .

Në veçanti, i njëjti çift avionësh fluturuan:

-Mbi Ariki në orën 10:18 në 27,000 këmbë, në 10:21 në 26,000 këmbë dhe në 10:28 në 22,000 këmbë.

-Mbi Lipsi në orën 10:19 në 27,000 këmbë, në 10:22, në 10:24 në 26,000 këmbë dhe në 10:26 në 21,000 këmbë

– Mbi Agathonisi në 10:29 në 25,000 këmbë

– Mbi Samos në 1:30 mbi Samos këmbët

– Mbi Fourni në orën 10:37 në 26.000 këmbë

– Mbi Oinousses në 10:43 në 28.000 këmbë.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
Close
Close